5 Συμβουλές για την σωστή επιλογή μεταφορικής για την εταιρεία σας!

Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι ψάχνετε. Αναρωτηθείτε ποίες είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας.
  1. Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι ψάχνετε. Αναρωτηθείτε ποίες είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τα εμπορεύματα προς μεταφορά όπως βάρος, διαστάσεις κτλ. Εδώ ισχύει το «βοήθα τον μεταφορέα σου για να σε βοηθήσει και αυτός!»
  2. Google search και εμπρός καλή μου αναζήτηση! Κάντε έρευνα σχετικά με τις υπηρεσίες που μπορεί να σας παρέχει ο μεταφορέας σας και τις αξιολογήσεις του στο διαδίκτυο. Αναζητείστε στο site της εταιρείας πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει και τους προορισμούς που εξυπηρετεί. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι είδους μεταφορές μπορεί να φέρει εις πέρας μία εταιρεία όπως για παράδειγμα, η μεταφορά ευπαθών προϊόντων, τροφίμων, εύφλεκτων και επικινδύνων υλών. Κάποια είδη μεταφοράς χρειάζονται ειδικές γνώσεις και πιστοποιήσεις για να εκτελεστούν. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο μεταφορέας σας έχει τις απαραίτητες γνώσεις για να σας εξυπηρετήσει.
  3. Δίκτυο συνεργατών: Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο!
    Μία μεγάλη μεταφορική εταιρεία με μεγάλο δίκτυο συνεργατών και γραφεία σε πολλούς προορισμούς είναι ίσως πιο ασφαλής λύση σε σχέση με μικρότερα γραφεία. Αυτό δείχνει επαγγελματισμό και εμπειρία στη διαχείριση μεγάλου όγκου δουλειάς. Επιπλέον, εάν είστε επαγγελματίας ένας συνεργάτης που θα σας καλύψει τις μεταφορές για πολλά σημεία θα σας λύσει τα χέρια!
  4. Πιστοποιήσεις ασφαλείας: Ζητήστε τις πιστοποιήσεις ασφαλείας του χώρου και του στόλου της μεταφορικής που σας ενδιαφέρει. Για παράδειγμα, η αποθήκη μίας μεταφορικής εταιρείας θα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικά απεντομώσεων και μυοκτονιών προκειμένου να αποθηκεύει εμπορεύματα με ασφάλεια. Επιπλέον, ο στόλος των φορτηγών θα πρέπει να είναι ασφαλής και πλήρως συμβατός με προϋποθέσεις όπως είναι ο θερμογράφος για τα φορτηγά ψυγεία. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι σε κάθε βήμα της μεταφοράς των εμπορευμάτων σας πληρούνται όλες οι προδιαγραφές ασφαλείας.
  5. Οργάνωση- Συνέπεια- Εξυπηρέτηση: Μία μεταφορική δεν είναι απλά ένας διαμεταφορέας. Είναι ο συνεργάτης σας που θα φροντίσει να φτάσουν τα εμπορεύματα σας στον τελικό τους προορισμό. Κατά συνέπεια η γρήγορη και ευγενική ανταπόκριση σε ζήτηση προσφοράς, η οργανωμένη απάντηση σε emails και η ευγενική αντιμετώπιση στο τηλεφωνικό κέντρο είναι τα κλειδιά για να προχωρήσετε σε μία μακροχρόνια συνεργασία. Η εξυπηρέτηση και η συνέπεια στην τήρηση του χρονικού ορίου της μεταφοράς είναι από τα πιο σημαντικά ζητήματα για τις σύγχρονες εταιρείες.

 

Ψάχνεις μία τέτοια μεταφορική που θα σταθεί δίπλα σε όλες σου τις ανάγκες με σεβασμό και συνέπεια; Μόλις μας βρήκες! Η ομάδα της μεταφορικής μας είναι πάντα διαθέσιμη για λύσει όλες σου τις απορίες!

Άλλωστε δεν είναι ότι και ότι, είναι Μεταφορική Λακκιώτη!

Περισσότερα ‘Αρθρα

Loading