Μετακόμιση τώρα; Με αυτά τα 10 tips θα γίνει παιχνιδάκι!

Ήρθε η ώρα να μαζέψεις αναμνήσεις και προσωπικά αντικείμενα σε κούτες. Η ομάδα μας ξέρει ότι αυτή ίσως είναι μία δύσκολη διαδικασία για σένα και είναι εδώ για να σου δώσει τις 10 χρυσές συμβουλές που θα σώσουν!

 

  1. Η τέχνη της κούτας: Το να πακετάρεις τα υπάρχοντα σου σε κούτες είναι κλασική και σταθερή αξία. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να γράψεις το όνομα σου πάνω σε κάθε κούτα. Επίσης, αυτό που θα σε βοηθήσει πολύ είναι να γράφεις στο πλάι της κούτας το περιεχόμενο της. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να ξεπακετάρεις και να βρεις πιο άμεσα αυτό που ψάχνεις. Μία καλή ιδέα είναι να έχεις κούτες με διαφορετικά χρώματα για το κάθε δωμάτιο.
  2. Εύθραυστο;: Τα πολύ εύθραυστα αντικείμενα καλό θα ήταν να τα ξεχωρίσεις και είτε να τα βάλεις σε ξεχωριστή κούτα με την αντίστοιχη σήμανση και να ενημερώσεις την μεταφορική μας είτε να τα μεταφέρεις μόνος σου για να αποφύγεις τον κίνδυνο να σπάσουν. Κάποια κρύσταλλα όσο καλό αμπαλάζ και να έχουν, μπορεί να υποστούν φθορές.
  3. Μπουρμπουλήθρες! : Το γνωστό ρολό φυσαλίδας είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να τυλίξεις τα έπιπλα σου και τις ηλεκτρικές συσκευές. Θα αποφύγεις οποιαδήποτε μικρή γρατσουνιά ή σκίσιμο και θα έχεις να παίζεις για ώρες!
  4. Χαρτί και μολύβι: ! Ήρθε η ώρα της καταγραφής. Τώρα πρέπει να καταγράψεις αναλυτικά τα υπάρχοντα σου! Ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα και κούτες με λεπτομέρειες. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα μας θα σου δώσει την ολοκληρωμένη προσφορά για την μεταφορά των αντικειμένων σου και εσύ δεν θα έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις!
  5. Ενημέρωσε τη γειτονιά: Καλό θα ήταν να ενημερώσεις τους γείτονες για την φασαρία της μετακόμισης όπως επίσης να δεσμεύσεις χώρο στην είσοδο της πολυκατοικίας ή του σπιτιού για τα φορτηγά που θα εκτελέσουν την μετακόμιση. Έτσι, όλα θα γίνουν πιο γρήγορα με την μικρότερη ενόχληση για όλους!
  6. Πολύτιμα αντικείμενα; Καλό θα ήταν να μην τοποθετείς στις κούτες πολύτιμα αντικείμενα ή χρήματα. Στην περίπτωση όμως που το κάνεις μπορείς πάντα να το επισημάνεις στην ομάδα μας για να λάβει η συγκεκριμένη κούτα την αντίστοιχη προσοχή!
  7. Πακετάρισμα ρούχων: Αν προτιμάς ευκολία στην μεταφορά και χαμηλό κόστος τότε μία λύση είναι οι σακούλες σκουπιδιών ή οι βαλίτσες. Χωράνε πολλά και είναι ελαφριά στην μεταφορά. Αν προτιμάτε ευκολία στην τακτοποίηση τότε ίσως πρέπει να δοκιμάσετε τις χαρτοντουλάπες. Είναι μεγάλα κιβώτια που διαθέτουν στο εσωτερικό τους μία ράγα ντουλάπας για να κρεμάσετε τα είδη ρουχισμού που επιθυμείτε.
  8. Φτιάξε μία βαλίτσα με προσωπικά είδη: Καλό θα ήταν να έχεις μία βαλίτσα με τα είδη πρώτης ανάγκης για την πρώτη μέρα στο νέο σπίτι. Έτσι δεν θα αγχωθείς μέχρι να παραλάβεις τα πράγματα σου και θα είσαι πιο άνετος.
  9. Κόστος vs άνεση: Τώρα είναι η ώρα να δεις αν θέλεις η ομάδα μας να παραλάβει τα αντικείμενα σου από το εσωτερικό του σπιτιού, κάτι το οποίο αυξάνει το κόστος αλλά σου αφήνει το περιθώριο της ξεκούρασης καθώς απλά θα επιβλέπεις τη διαδικασία ή αν θα τα κατεβάσεις στο πεζοδρόμιο εσύ και η παρέα σου! Εδώ γλιτώνεις από ένα κόστος που θα είναι σημαντικό!
  10. Ρώτα τους ειδικούς! Η ομάδα μας είναι πάντα εδώ για να σε κατευθύνει και να σου λύσει όλες τις απορίες. Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού μαζί μας ώστε το συνεργείο μας να έρθει να επιβλέψει και να κοστολογήσει την όλη διαδικασία χωρίς εσύ να κάνεις κάτι.  Εμπιστεύσου την έμπειρη ομάδα μας η οποία θα φροντίσει τα αντικείμενά σου να ταξιδέψουν με ασφάλεια χωρίς εσύ να κουραστείς! Άσε λοιπόν το πακετάρισμα σε εμάς και εσύ ονειρέψου το νέο σου σπίτι!

 

Είμαστε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε απορία ή ραντεβού!

Περισσότερα ‘Αρθρα

Loading