Μέτρα προφύλαξης κατά του covid-19

Η μεταφορική μας έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία τόσο των εργαζομένων της όσο και των πελατών της έχει λάβει όλα...

Η μεταφορική μας έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία τόσο των εργαζομένων της όσο και των πελατών της έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας που πλήττει και την χώρα μας.

Η εταιρεία μας είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα πρότυπα που ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Απολύμανση ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε όλους τους χώρους τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά από πιστοποιημένη εταιρεία με όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προϋποθέσεις.
  • Καθαριότητα: Συνεργείο καθαρισμού φροντίζει όλες οι επιφάνειες των γραφείων και όλοι οι χώροι με ανθρώπινη παρουσία να καθαρίζονται επιμελώς καθημερινά με ειδικά απολυμαντικά και όλα τα αντικείμενα με τα οποία ο πελάτης έρχεται σε επαφή (πχ. Στυλό) να απολυμαίνονται τακτικά μέσα την ημέρα.
  • Απολυμαντικοί σταθμοί. Ο χώρος μας είναι πλήρως εφοδιασμένος με αντισηπτικά υγρά, αντισηπτικά μαντηλάκια και υγροσάπουνα φιλικά στο ανθρώπινο δέρμα που προσφέρουν αντισηψία. Σε κάθε γραφείο και σε κάθε θέση εξυπηρέτησης υπάρχει πάντα το αντίστοιχο αντισηπτικό υγρό με αντλία.
  • Μάσκες και αποστάσεις: Το προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο με μάσκες τις οποίες φοράει καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας του και της επαφής του με το κοινό. Επίσης, οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων εργασίας όπως και των θέσεων εξυπηρέτησης πελατών τηρούνται με μεγάλη προσοχή.
  • Ειδική σήμανση για τα μέτρα ασφαλείας. Έχουμε αναρτήσει σε ευδιάκριτα σημεία ειδική σήμανση με τα μέτρα προφύλαξης όπως ορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και ενημερώνουμε τους πελάτες μας για την χρήση μάσκας η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδο στις εγκαταστάσεις μας.

Μένουμε δίπλα σας και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλους με σεβασμό στη δημόσια υγεία και μέριμνα για όλους εσάς! Εσείς νιώθετε ασφαλείς και εμείς χαρούμενοι!

Περισσότερα ‘Αρθρα

Loading