ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Μεταφορική Θεσσαλονίκης

mini van lakkiotis metaforiki thessaloniki ioannina

Από την περισυλλογή έως την συσκευασία των προϊόντων σας μέχρι την μεταφορά τους και την τελική παράδοσή τους εφαρμόζουμε αυστηρούς ελέγχους διασφάλισης ποιότητας και εγγυόμαστε την επιτυχημένη μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας.

Οι αναρίθμητοι πελάτες μας από μεγάλες εταιρίες έως και τους ιδιώτες, αποδεικνύουν ότι δεν είμαστε τυχαία μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο.

Σχετικά με εμάς

Η Μεταφορική Λακκιώτης ΙΚΕ παρέχει υπηρεσίες στον χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων από το 1960. Για περισσότερα από 50 χρόνια προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να ακολουθούμε τις επιταγές της σύγχρονης κοινωνίας.

Η φιλοσοφία μας είναι να «είμαστε πάντα εδώ για εσάς» και δουλεύουμε διαρκώς για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Με ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών, καλύπτουμε όλη τη βορειοδυτική Ελλάδα και τα Ιόνια νησιά με καθημερινές ανταποκρίσεις από τη Θεσσαλονίκη.

esoterikos choros metaforiki lakkiotis xristos 1

Γιατί Να Μας Επιλέξετε

  • Άμεση παράδοση αντικαταβολών: Βασική μας διαφορά είναι ότι εγγυόμαστε την άμεση παράδοση των αντικαταβολών σας, με άρτια οργάνωση και ταχείες συναλλαγές, μέσω του λογιστηρίου μας.
  • Πλήρης Μηχανοργάνωση: Διαθέτουμε ολοκληρωμένα, αποτελεσματικά και σύγχρονα προγράμματα μηχανοργάνωσης για τον χώρο των μεταφορών.
  • Ποιότητα – ασφάλεια – εξυπηρέτηση: Εγγυόμαστε την ασφάλεια των εμπορευμάτων σας και συνδυάζουμε την φιλική εξυπηρέτηση με την ποιότητα και τις προσιτές τιμές.
  • Νέες υπηρεσίες: Αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας για να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ακόμη περισσότερους τομείς.
  • Σύχρονες εγκαταστάσεις: Μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε για να διαπιστώσετε ότι εμείς επενδύουμε σε εσάς και στην καλύτερη μεταφορά και φύλαξη των εμπορευμάτων σας.

Γραφείο

Εσωτερικός Χώρος

Εξωτερικός Χώρος

Στόλος Οχημάτων